Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Recept suikerspin margarita Recept suikerspin margarita

Recept suikerspin margarita

Geplaatst: 27 december 2023

Zo maak je cotton candy margaritas

Het perfecte drankje voor een girls night out: een suikerspin margarita! Dit zoete drankje ziet er fantastisch uit (pinky promise!) en bestaat uit de verrassende combinatie suikerspin en alcohol. Je maakt het eenvoudig zelf. Hoe je dat doet? Dat lees je in deze blog!

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereidingswijze

Stap 1. Let’s start with the margarita! Gooi 30 ml tequila, 15 ml triple sec, 22 ml limoensap, 30 ml 7-up en een paar ijsblokjes in een cocktailshaker. Mix het goed met elkaar door flink te shaken.

Stap 2. Door naar de suikerspin! Verwarm de suikerspinmachine voor 3 minuten. Schep 1 lepel suiker in het zwarte bakje van de machine. Laat de suiker smelten en wacht totdat de suiker aan de zijkanten tevoorschijn komt. Pak een stokje en draai het eerst verticaal en daarna horizontaal rond boven de suikerspinmachine om de suiker te pakken.  

Stap 3. Maak een mooi suikerrandje door een margarita glas te dippen in water en daarna in suiker. Schenk de margarita in en voeg daarna een plukje suikerspin toe. Serveer met een rietje en geniet van je magische cocktail!

Deel jouw suikerspin margarita met #xenos

Heb jij deze cotton candy margarita uitgeprobeerd? Deel het met andere Xenos fans! Maak een foto en deel het op Instagram. Tag Xenos_NL in je bericht of gebruik #xenos en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

 

Meer inspiratie opdoen?
Recept: tempura donburi (tendon) Recept: tempura donburi (tendon) Geplaatst op: 2 april 2024
Recept: gevulde roze eieren Recept: gevulde roze eieren Geplaatst op: 15 februari 2024
Recept: kleurrijke wafels Recept: kleurrijke wafels Geplaatst op: 1 februari 2024
Recept: kleurrijke popcorn Recept: kleurrijke popcorn Geplaatst op: 1 februari 2024