Menu

Héél véél artikelen met korting. Bekijk alle deals >

Héél véél artikelen met korting. Bekijk alle deals >

Spiegeltje, spiegeltje... Spiegeltje, spiegeltje...

Spiegeltje, spiegeltje...

Multifunctionele muurdecoratie: spiegels

Leve de lente! Het voorjaar komt eraan en langzaam maar zeker beginnen de kriebels te komen om het weer eens lekker op te ruimen en veranderen in huis. Dat hoeft zeker niet altijd duur te zijn want met een paar kleine decoraties kun je een ruimte al aangenaam veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het opleuken van die ene muur met een of meerder spiegels. Spiegels zorgen voor een optisch ruimtelijk effect waardoor de ruimte groter lijkt en weerkaatsen licht zodat de kamer ook nog eens gevuld wordt met meer daglicht. Ideaal als je met wat kleinere oppervlaktes werkt.

Bekend van TV!

Heb je onze vrolijke televisie commercial met een selectie van onze spiegels al gezien? De kleurrijke commercial brengt je sowieso in voorjaarssferen en geeft inspiratie om lekker aan de slag te gaan met het decoreren van je huis. Xenos heeft alles om je huis nieuw leven in te blazen! Bekijk de commercial hieronder en laat je inspireren.

 

Wist je dat…

Er bij het gemiddelde gezin 7 spiegels in huis hangen? De badkamer, hal, gang en slaapkamer zijn de ruimtes waar je ze het vaakst kan tegenkomen. Maar ook de woonkamer wordt steeds populairder als ruimte om mooie spiegels aan de muur te hangen. Denk dan vooral aan spiegels met sierlijke lijsten die in groepjes die ene wand nét wat mooier maken. Door diverse vormen en materialen ontstaat er een speels effect en heb je meteen voordelige wanddecoratie te pakken. Bij diverse Xenos fans hebben we al leuke combinaties gespot zoals je hieronder ziet. Welke heeft stijl jouw voorkeur?

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anique (@huisnummertje8) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Xenos (@xenos_nl) op

Functionele spiegels

Naast decoratief zijn spiegels natuurlijk ook functioneel. Even die laatste check voor je make-up en haar voordat je de deur uit gaat of je gehele outfit bekijken in die ene fijne, lange passpiegel. Functioneel hoeft uiteraard decoratief ook niet meteen uit te sluiten. Denk eens aan een spiegel in een ovale vorm of passpiegel met stoere, industriële elementen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door @BUDGETHOME (@budgethome) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lotte, passie voor interieur (@lotsofstyle.nl) op m 11:00 (PST)