Menu
Webbing is back! Webbing is back!

Webbing is back!

  • Geplaatst: 29-9-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Make-overs

Tiptop vlechtwerk

Trendalert! Je hebt er vast wel eens van gehoord: webbing. Een trend die nu helemaal hot is en we houden ervan. Lekker eighties, lekker retro. Webbing is een soort vlechtwerk van rieten matten. Je zag het vroeger vaak bij stoelen in de zitting. Het leukste eraan is nog dat je het kan blijven combineren. Deze trend past bijvoorbeeld heel goed bij een Bohemian of Bali sfeertje. Hiermee is een oneindig zomergevoel gegarandeerd.  

Webbing meubels als basis 

Webbing is niet alleen maar mooi, maar ook behoorlijk duurzaam. Door de jaren heen blijft het mooi en goed in tact. Vroeger was dit materiaal al te bewonderen bij tropische klimaten. Dit materiaal trok namelijk niet krom of scheurde niet door de hitte en vochtigheid. En het is nog leuk ook! Je kan ervoor kiezen om webbing als basis te nemen. Ga bijvoorbeeld voor een webbing kast. Dit geeft een erg leuk effect. Vooral omdat het natuurlijke tinten heeft en je het hierdoor goed kan combineren met jouw favoriete kleuren.


Stijlvolle webbing accessoires

Naast webbing meubels, is het ook super trendy om je accenten helemaal mee te nemen in webbing stijl. Het kan zorgen voor een leuke finishing touch in jouw ruimte. Kleed het leuk aan met (kunst)planten en je creëert een hele natuurlijke sfeer. Als je gaat voor natuurlijke accenten met webbing, hebben we bij Xenos leuke accessoires waarmee jij je interieur helemaal af kan maken. 


Natuurlijk hoekje

Vaak denken mensen bij decoreren aan het neerzetten van kleine accessoires. Maar het aankleden van jouw huis kan ook met wat grotere items. Je kan je interieur vrolijk opfleuren met een leuke decoratie hoekje. Verf de muur in een gezellig kleurtje, zet een webbing kastje neer en hang een bijpassende poster of rotan spiegel op. Jouw huis heeft een lente boost gekregen! Natuurlijk kun je het naar jouw smaak aanvullen met leuke spulletjes. Bij Xenos hebben we voor ieder wat wils!


Sharing = caring

Heb jij een interieur met webbing meubels of accessoires van Xenos? Deel dan je mooiste foto met #xenos of @xenos_nl en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze kanalen zoals InstagramYouTubeFacebook of dé Xenos webshop.