Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Kunstkerstbomen Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen

(3)

Kunstkerstboom kopen

De zoektocht naar de perfecte kunstkerstboom begint bij Xenos. Wil je graag een mooie volle boom maar niet de lasten van echte kerstboom? Ervaar het gemak van een kunstkerstboom. Bij Xenos vind je een uitgebreid assortiment aan kunstkerstbomen, van groot tot klein. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kun je ‘m gaan optuigen en versieren met mooie kerstballen, kerstverlichting en andere kerstdecoratie.

 

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet van echte te onderscheiden en gemakkelijk in het onderhoud. Je hebt geen last van naalduitval en je kunt zelf de vorm bepalen. Spreid de takken uit voor een grote volle boom of houd ze dicht bij elkaar voor een smalle boom. Na de kerst kun je ‘m eenvoudig weer opbergen in bijvoorbeeld een handige opbergbox. Zo heb je er jarenlang plezier van!

 

Kunstkerstboom met verlichting bestellen

Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met verlichting? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Het blijft altijd lastig om de kerstverlichting mooi verdeeld in de boom te krijgen. Een kleine kunstkerstboom met verlichting is dan de oplossing. Zo hangen er geen losse snoeren of draden in de boom en gaat alle aandacht naar de versiering.

 

Kleine kunstkerstboom zorgt voor gezelligheid

Heb je weinig ruimte in huis? Ga dan voor een kleine kunstkerstboom. Leuk op een bijzettafeltje om zo toch de sfeer in huis te halen. Een kunstkerstboompje is er in allerlei kleuren en maten. Tip: Zet de kunstkerstbomen in een klein groepje bij elkaar, zo krijg je een speels effect. Kleed het geheel aan met andere kerstdecoratie en je bent klaar voor de kerstdagen. Kleine kunstkerstbomen zijn ook leuk als decoratie op de kersttafel.

 

Goedkope kunstkerstboom kopen

Bij Xenos koop je een goedkope kunstkerstboom voor de feestdagen. Bestel snel en gemakkelijk online of kom naar een van onze 150 winkels. Wil je liever wachten tot jouw kunstkerstboom in de aanbieding is? Houd dan onze folder in de gaten voor alle acties en aanbiedingen.