Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Blikken Blikken

Blikken

(0)

Blikken kopen

Houd jij van overzicht in je voorraadkast of keukenkast én heb je altijd een voorraad koffie, muesli of pasta? Dan is een voorraadblik onmisbaar in jouw keuken. Zo geef jij al jouw voorraad een goed, donker en afgesloten plekje. Voorraadblikken zijn multi-inzetbaar. Maak er bijvoorbeeld een koffieblik van voor jouw koffiebonen of koffiecapsules. Veel etenswaren kun je het beste luchtdicht bewaren en op een donkere plek. En laten voorraadblikken daar nou hartstikke geschikt voor zijn.


Voorraadbussen bestellen

Zakken pasta, pakken rijst, een open pak beschuit; in jouw keukenkastje is het al snel een rommeltje met open verpakkingen. Met voorraadbussen zorg jij dat jouw keukenkast altijd opgeruimd is. Bewaar je pasta in voorraadpotten. Zo zie je in één oogopslag of het nodig is om jouw voorraad weer bij te vullen. Open pakken koekjes? Haal ze uit de verpakking en bewaar het in bewaardozen. Je bespaart dan ook meteen ruimte in jouw keukenkast. Nog meer overzicht in je kast? Bewaar brood dan in broodtrommels. Nog een voordeel: zo blijft je brood langer vers. Bekijk ook eens onze taartdozen. Handig wanneer je jouw verjaardag viert.


Goedkope voorraadbussen

Ga jij binnenkort je voorraadkast opruimen en wil je overzicht creëren? Dan zijn blikken en voorraadbussen onmisbaar. Je shopt goedkope voorraadbussen gemakkelijk online bij Xenos of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte van de laatste acties? Houd onze folder in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.