Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Weckpotten Weckpotten

Weckpotten

(30)

Weckpot kopen

Maak jij graag zelf jam of appelmoes? Stiekem zijn deze zelfgemaakt natuurlijk het lekkerst. Met de weckpotten van Xenos kun je deze lekkernijen voortaan extra lang bewaren. Een weckpot is een glazen pot met een rubber aan het klepdeksel. Dit rubbertje zorgt ervoor dat de weckpot aromadicht is wanneer je de pot sluit. Ook zijn de weckpotten van Xenos luchtdicht, waardoor het eten in de pot lekker lang vers blijft. Naast jam en appelmoes kun je natuurlijk ook andere etenswaren vers houden in een weckpot. Is de verpakking met rijst of pasta bijvoorbeeld niet helemaal opgemaakt? Vul dan een weckpot met de restjes. Hartstikke handig én het staat ook nog eens leuk in de keuken. Of wat dacht je bijvoorbeeld van kruiden? In een weckpot bewaar je namelijk eenvoudig je verse of gedroogde kruiden. Combineer weckpotten in verschillende formaten voor een gezellig geheel.

 

Extra lang voedsel bewaren in stevige weckpotten

Bij Xenos verkopen we diverse weckpotten waarin jij etenswaar extra lang kunt bewaren. Zo hebben we onder andere weckpotten met clips, weckpotten met gekleurde deksels en glazen weckpotten met een houten deksel. Hartstikke handig wanneer je noten, rozijnen, muesli of pasta wilt bewaren. Bij Xenos weten we dat niet iedereen hetzelfde formaat weckpot nodig heeft. Bij ons in het assortiment vind je daarom zowel grote weckpotten als kleine weckpotjes. Zo hebben we grotere weckpotten met een inhoud van 1,5 liter, maar ook kleine weckpotjes met een inhoud van 60 ml. Daarnaast vind je in ons assortiment voorraadpotten of een conservenpot. Deze kun je mooi combineren met een aantal weckpotten. Ook handig: onze losse weckringen en deksels. Wist je dat je deze om hygiënische redenen het beste na twee weken wecken kunt vervangen?

 

Creatief met een weckpot

Dat je voedsel langer kunt behouden met een stevige weckpot, dat wist je al. Maar wist je dat je een weckpot ook kunt gebruiken als woon- of tuindecoratie? Zo kun je weckpotten goed gebruiken als vaas of bloempot. Vul deze met een aantal kunstbloemen of pluimen en combineer ze met droogbloemen voor een kleurrijk geheel. Ook leuk: vul een weckpot met wat zand en schelpjes, hiermee breng jij direct het vakantiegevoel in huis. Wil jij dat vakantiegevoel ook terug laten komen in de tuin of op het balkon? Vul dan een aantal weckpotten met lichtslingers en zet deze op tafel tijdens een lange zomeravond. Combineer deze met wat mooie kaarsen op een plateau voor een gezellig geheel. Wie had ooit gedacht dat je nog zoveel meer kon met weckpotten?

 

Goedkope weckpotten

Met de weckpotten van Xenos kun je alle kanten op. Zo kun je een weckpot gebruiken om voedsel langer te bewaren, maar diezelfde weckpot kun ook gebruiken om je interieur een creatieve draai te geven. Koop jouw nieuwe weckpot online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw weckpot misschien wel in de aanbieding!