Menu

Wijnrekken

Ben jij gek op wijn? Dan verdienen jouw wijntjes natuurlijk een mooie plek in huis. Bij Xenos vind je een ruim assortiment wijnrekken. Van een smal wijnrek tot een wijnrek die je op kan hangen. Een wijnrek kan je in de keuken plaatsen, maar een mooie plek in de woonkamer is natuurlijk ook geschikt.


Wijnrek of wijnkast

Is jouw verzameling wijn niet heel groot of heb je gewoonweg de ruimte niet in huis voor een wijnkast? Dan is een wijnrekje een goede optie. De wijnrek plaats je eenvoudig op een kastje, een plank of op de grond. Bij Xenos vind je verschillende wijnrekken voor verschillende aantal flessen, variërend van 6 tot 20 flessen. Voor ieder wat wils!


Ben jij een grote liefhebber van wijn? Dan verdient jouw favoriete drankje een prominente plek in huis. Een wijnkast is dan ideaal. Deze nemen natuurlijk wel meer ruimte in beslag, maar zijn dan ook leuk om naar te kijken. Een wijnrekkast met een industrieel design is een echte eyecatcher bij jou in de woonkamer, eetkamer of keuken. Een wijnkast biedt plek aan zowel wijnflessen als wijnglazen. Zo ben jij meteen klaar om te gaan genieten van een lekker glaasje wijn na een week hard werken.


Shop wijnrekken online

Heb je dé perfecte wijnrek gevonden? Shop die gemakkelijk en snel online of kom naar een van onze winkels.