Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

Fruitschalen

(10)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Fruitschaal kopen

Vers fruit ziet er nóg lekkerder uit als je het op een mooie fruitschaal presenteert. Xenos heeft een uitgebreid assortiment aan fruitschalen die passen bij elke interieurstijl. Wist je dat je sneller geneigd bent om fruit te eten als het voor het grijpen ligt? Nóg een reden om een mooie fruitschaal te kopen. Is jouw oude fruitschaal aan vervanging toe of heb je er simpelweg nog geen op tafel of op het aanrecht staan? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres! Onze fruitschalen zijn stuk voor stuk stijlvol en altijd geïnspireerd op de laatste interieurtrends.

 

Soorten fruitschalen

Bij Xenos heb je keuze uit diverse fruitschalen. Wat vind je bijvoorbeeld van een moderne, zwarte fruitschaal? Of past een houten fruitschaal beter bij jouw interieur? Ook heb je bij Xenos keuze uit diverse formaten fruitschalen. Heb jij een groot gezin waarin veel fruit wordt gegeten? Kies dan voor een grote fruitschaal waar je een flinke berg fruit in kwijt kunt. Woon je alleen of samen met je partner? Dan heb je aan een kleine fruitschaal waarschijnlijk genoeg.

 

Goedkope fruitschaal

Heb jij een mooie fruitschaal gezien? Bestel ‘m online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.