Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Tajines

(5)

Tajine kopen

Een tajine is een traditionele Marokkaanse pan van aardewerk. Je maakt er heerlijke suddergerechten in op authentieke, Noord-Afrikaanse wijze. Een tajine is vergelijkbaar met een slowcooker. Je stooft de vis, het vlees of de groenten langzaam gaar. Hierdoor krijg je heerlijke, rijke smaken! Weet jij al wat je gaat maken in de Marokkaanse tajine? Bekijk onze producten uit de Marokkaanse keuken eens. Als je een tajine gaat kopen, kunnen deze natuurlijk niet ontbreken.

 

Tajine bestellen

Een tajine bestaat uit twee delen: de stoofdeksel en de onderste schaal. Je zet de tajine in z’n geheel op het fornuis of in de oven. Is het klaar? Dan serveer je het in de onderste schaal. En dat ziet er super sfeervol uit op tafel! Ga je een tajine kopen bij Xenos? Dan heb je keuze uit warme kleuren en mooie printjes. Dit is echt een feestje aan tafel!

 

Goedkope tajine online kopen

Bij Xenos koop je een leuke tajine voor weinig geld. Heb je er al een op het oog? Super! Dan kun je de tajine gemakkelijk bestellen via onze webshop. Of kom je liever langs bij ons in de winkel? Ook daar staan wij voor je klaar! Blijf je graag op de hoogte van onze acties en aanbiedingen? Vergeet dan niet om onze folder regelmatig te bekijken!