Menu
Fruitschalen Fruitschalen

Fruitschalen

Fruitschalen

Vers fruit ziet er nóg smakelijker uit als het op een mooie fruitschaal wordt gepresenteerd. Xenos heeft een mega uitgebreid assortiment fruitschalen, die passen bij elke interieurstijl. Is jouw oude fruitschaal aan vervanging toe of heb je er simpelweg nog geen op tafel of op het aanrecht staan? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres! Onze fruitschalen zijn stuk voor stuk stijlvol en altijd volgens de laatste trends.

 

Soorten fruitschalen

Ga jij voor een fruitschaal gemaakt van bamboe? Of ben jij liefhebber van een rustieke look en kies je voor één van onze roots fruitschalen van teakhout? Ook heeft Xenos fruitschalen die gemaakt zijn van mangohout. Deze houtsoort heeft een fijne nerf met mooie tekeningen. Daarnaast is mangohout een duurzame houtsoort. Het hout van de mango boom wordt namelijk pas gebruikt wanneer de boom geen vruchten meer draagt.

 

Soorten fruitschalen

Afhankelijk van de grootte van je huishouden kies je voor een grote of kleine fruitschaal. Heb je een fruitschaal gevonden die bij jouw smaak past, dan kun je die gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen in onze webwinkel. In de meeste gevallen heb je een bestelling de volgende dag al in huis.