Menu
Tafels Tafels

Tafels

De mooiste bijzettafeltjes, salontafels en plantentafels

Leuke tafeltjes vind je bij Xenos genoeg. Van bijzettafeltjes, salontafels, sidetables tot tafels voor in de tuin of op het balkon. Er zit ongetwijfeld een tafel bij voor jou!

 

De beste bijzettafeltjes

De keuze in bijzettafels is enorm! Ga jij voor een industrieel bijzettafel gemaakt van metaal? Of past een bamboe bijzettafeltje meer bij jouw interieur? Ook altijd goed: een houten bijzettafel. Als je niet kan kiezen, kies dan voor meerdere tafeltjes! Varieer met de kleur en de hoogte en combineer meerdere ronde bijzettafels met elkaar. Zet het neer voor of naast de bank. Helemaal trendy! En heb je een loos hoekje in de woonkamer of gang? Vul het op met een vierkant bijzettafeltje. Zet daarop leuke plantjes of stijlvolle woondecoratie. Dan verandert het opeens in een on-trend interieurhoekje. Daarnaast is een bijzettafeltje ook te gebruiken als nachtkastje. Zet aan allebei de kanten van het bed een mooi tafeltje neer.

 

Geef je planten een plek op een plantentafeltje

Veel planten in huis maar weinig ruimte? Of op zoek naar een originele manier om favoriete planten neer te zetten? Ga voor een plantentafel! Speel met diverse hoogtes door meerdere plantentafels bij elkaar te zetten of shop een plantentafeltje met tredes. Handig en natuurlijk gezellig!

 

Mooie salontafels

Op zoek naar salontafel? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. In ons assortiment vind je mooie salontafels. Uiteraard kan je ook meerdere kleine tafeltjes gebruiken als salontafel. Het is maar net wat jij mooi vindt!

 

Tafeltje voor buiten

Ben jij bezig met het creëren van een fijne zitplek voor in de tuin of op het balkon? Bekijk onze tafels die geschikt zijn voor buiten. En neem zeker een kijkje bij onze tuinmeubels. Daar vind je diverse tuinsets met stijlvolle tafels, zoals een bistroset of houten balkonset.

 

Alle soorten tafeltjes shop je op Xenos.nl

Zoek jij nog een bijzettafeltje, salontafel of sidetable? Je shopt heel veel verschillende soorten tafels 24/7 online op Xenos.nl.