Menu
Collagelijsten Collagelijsten

Collagelijsten

Jouw mooiste foto’s in één lijst?

Geniet van jouw mooiste herinneringen, door je leukste foto’s op te hangen in een fotolijst. Kun je niet kiezen uit al je foto’s, ga dan voor één van onze stijlvolle collagelijsten. In deze decoratieve lijsten kun je meerdere foto’s kwijt. Waarom zou je jouw foto’s op je telefoon laten staan? Hang ze aan de muur in een leuke lijst en laat iedereen van je herinneringen meegenieten. Ook super leuk om een mooi exemplaar met foto’s aan een vriend of vriendin te geven.

 

Collagelijsten in alle soorten en maten?

In ons assortiment vind je collagelijsten voor ieder wat wils. We hebben bijvoorbeeld speelse lijsten, waarin je de foto’s met knijpers op kunt hangen. Stijlvolle lijsten waarin de foto’s strak naast elkaar gehangen kunnen worden. Of lijsten die bestaan uit meerdere kleine lijstjes. Heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt? Misschien vind je meer in onze categorie fotoslingers of foto- en wissellijsten.

 

Collagelijst kopen?

In ons assortiment vind je de leukste lijsten om je mooiste foto’s in te hangen. Heb je zin om je herinneringen zo snel mogelijk op te hangen? Bekijk dan snel het assortiment collagelijsten en bestel!