Menu
Kussens en Plaids Kussens en Plaids

Kussens en Plaids

Een mini-make over met kussens en plaids

Heeft je woonkamer een boost nodig? Kussens en plaids kunnen wonderen verrichten. Een paar nieuwe sierkussens op je bank of een mooie wollige plaid van imitatiebont bijvoorbeeld. Of een nieuwe grand foulard over de bank. En voilà, op een heel eenvoudige en betaalbare manier heeft jouw woonkamer een mini make-over gekregen. Bij Xenos hebben we altijd 100+ kussens en plaids in het assortiment.


Sierkussens

Met sierkussens maak je het gezellig. Is je interieur wel toe aan wat vernieuwing? Een kussentje op de bank doet wonderen. Bij Xenos vind je een ruim assortiment goedkope kussentjes. Zoek de juiste kleur uit, leg het kussentje op je bank en hebt meteen een andere sfeer. Liever een groter formaat kussen op de bank? Denk dan eens aan grote kussens met een afmeting van 60x60 cm. Een effen kussen zorgt voor rust, maar misschien wil je wel een kussen met een leuke print of franjes. Keuze in materiaal doet ook veel. Een katoenen of linnen kussen oogt natuurlijk, terwijl een velvet kussen weer een luxe uitstraling heeft. Of kruip lekker weg onder een plaid en zoek daar bijpassende kussens bij. Bij Xenos vind je ook kussens van 40x40 cm. Heb je al een leuk kussen, maar is het kussen door veelvoudig gebruik z’n dikte verloren? Koop dan een los binnenkussen of kussenvulling. Zo kan jouw favoriete kussen er weer even tegenaan! Toch liever alles helemaal nieuw? Goed om te weten: al onze kussentjes worden geleverd met binnenkussen, deze hoef je dus niet los aan te schaffen. Nieuwe kussens? Check! Maak het geheel af met de leukste woondecoratie en jouw interieur is in een handomdraai helemaal on-trend!


Plaids

’s Avonds op de bank wil je lekker weg kunnen kruipen, bijvoorbeeld bij die ene spannende film. Kruip dan lekker weg onder een plaid. Kan meteen de verwarming een graadje minder warm. Bij Xenos hebben we een ruim assortiment fijne plaids. Zowel goedkope plaids als duurdere, gebreide plaids. Onze plaids zijn altijd verkrijgbaar in de laatste trendkleuren. Zo kan jij met een kleine ingreep jouw interieur helemaal up-to-date brengen. Heb jij een industrieel interieur? Ga dan voor koele, grijstinten. Zo past het plaid ook bij de rest van je inboedel. Liever een vrolijk kleurtje op de bank? Onze bekende plaid blokje is altijd in veel kleuren verkrijgbaar.


Matraskussens

Naast sierkussens zijn er ook matraskussens. Matraskussens zijn stevige kussens die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een stoel of een brede vensterbank waar je een extra zitplek van wil maken. Matraskussens kunnen ook goed gebruikt worden om een zelfgemaakte palletbank comfortabeler te maken. Een matraskussen is ideaal voor in de tuin. Leg ze op een stoel en je kan heerlijk lang natafelen op een zomerse dag. Let wel op dat je de matraskussens beschermt tegen invloeden van buitenaf, dus berg ze na gebruik netjes op in bijvoorbeeld de schuur.


Goedkope kussens en plaids bestel je op Xenos.nl

Ontdek het hele assortiment online en bestel de kussentjes en de plaid die bij jouw passen heel eenvoudig online in onze webshop. Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen in het Xenos filiaal bij jouw in de buurt of om de artikelen thuis te laten bezorgen.