Menu
Banken Banken

Banken

Banken

Banken zijn altijd leuk in huis. Je hebt bankjes in verschillende afmetingen en gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast staat een bankje natuurlijk erg sfeervol in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Bij de keuze van een bank is het belangrijk om te bepalen of je een rugleuning belangrijk vindt. Een bank zonder rugleuning kan ook leuk ter decoratie zijn in je woonkamer of hal met een leuke spiegel tegen de muur of bloempot erop.  Zo heb je snel en eenvoudig een gezellig hoekje in huis.

 

Stijlvol inrichten met mooie bankjes

Een zitbankje is niet alleen mooi maar ook erg praktisch. Gebruik het bankje om op te zitten, zo kun je gemakkelijk je schoenen aan doen. Of decoreer het bankje met je favoriete accessoires. Kies je voor praktisch en wil je een bankje graag gebruiken om op te zitten? Ga dan voor een iets breder en hoger bankje. Gebruik je een bankje liever ter decoratie? Kies dan voor een smal bankje. Style je slaapkamer af met een mooi bed bankje. Zo behoud je de rust in de slaapkamer maar creëer je toch een warme en fijne omgeving. Het is natuurlijk ook mogelijk om je stoelen in huis te vervangen voor een leuke bank. Leg er een aantal kussens op die passen bij je interieur en je hebt binnen no-time een geheel andere look in je huis.

 

Buiten bankjes

In de zomer zitten we graag buiten. Niets is fijner dan lekker genieten in de zon op een fijn tuinbankje. Bij Xenos vind je diverse houten buiten bankjes. Ben je van plan om er een lange zomeravond van te maken? Neem dan ook even een kijkje bij onze matraskussens. Zo heb je ook buiten een heerlijk plekje om lang te genieten.

 

Houten bankje kopen

Een houten bankje kopen is altijd een goed idee! Het past namelijk in ieders interieur en het is ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Een houten bankje voor binnen dient bijvoorbeeld als leuke decoratie of als handig bijzettafeltje. Op een klein houten bankje zou je ook een mooie vaas of andere bloempotten kunnen neerzetten. Ga je buiten eten en heb je wat meer zitruimte nodig? Ook dan is een houten bankje dé oplossing!

 

Shop bankjes voor binnen online op Xenos.nl

Bij Xenos vind je diverse houten bankjes in verschillende afmetingen en zelfs bankjes gemaakt van gerecycled hout. Kies een bankje en bestel deze snel en gemakkelijk online op Xenos.nl of kom gezellig naar een van onze Xenos winkels.