Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Dressoir Dressoir

Dressoir

(11)

Dressoir kopen?

Weet jij niet wat je met al je spullen aanmoet? Maar wil je wat meer rust creëren tussen alle rommel? Dan is een dressoir kopen een goede oplossing. Een dressoir is namelijk een lage kast voor het bewaren van diverse woonspullen. Vaak bestaat een dressoir uit een aantal laden of het is een kast met deuren. Een dressoir fungeert ook nog eens als een echte eyecatcher in de ruimte. Heb je een lege muur? Ook daarvoor is een dressoir kast de perfecte uitkomst. Je kunt er namelijk allerlei woondecoratie, zoals fotolijsten met dierbaren foto’s en vazen met mooie kunstbloemen op plaatsen.

Het leuke aan een dressoir is dat het lage kasten zijn waardoor de muur erboven nog genoeg ruimte biedt voor een grote stijlvolle spiegel, een wandrek of een mooi schilderij. Zo is jouw kale muur opgevuld en je spullen opgeruimd. Win-win!

 

Tv dressoir kopen bij Xenos

Als je dacht dat je een dressoir alleen kunt gebruiken om spullen in op te bergen, dan heb je het mis. Een dressoir dient namelijk ook heel goed als tv meubel. Plaats je tv op het dressoir en je hoeft de tv niet meer aan de muur op te hangen. Daarbij is een dressoir ook perfect voor het opbergen van al jouw media apparatuur, dvd's, cd's en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren. Een tv dressoir is dus de ideale oplossing voor het netjes houden van jouw woonkamer.

 

Goedkoop dressoir kopen

Ben jij op zoek naar een goedkoop dressoir? Wij hebben de beste dressoirs voor jouw interieur. Shop goedkoop een dressoir van goede kwaliteit bij Xenos. Je shopt het gehele assortiment aan dressoirs online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en kun jij jouw goedkope dressoir kopen voor een mooie prijs!