Menu
Ladekasten Ladekasten

Ladekasten

Praktische ladekast

Een ladekast is erg handig als je extra opbergruimte nodig hebt. Er zijn namelijk ladekasten in alle soorten en maten. Wil je kleren op kunnen bergen? Dan neem je een ladekast met ruime lades. Wil je kleine spullen op je bureau een plek geven? Ga dan voor een ladekast met een kleine lade. Ben jij er al helemaal aan uit wat voor ladekast je nodig hebt? Bekijk ons ruime assortiment ladekasten en bestel het exemplaar dat jij in gedachte hebt. Vul je lades met wat mandjes, om kleine spulletjes in op te bergen. Wil je liever nog even rondkijken naar mogelijkheden om extra ruimte te creëren? Bekijk dan eens ons assortiment opbergboxen. Hier vind je allerlei soorten opbergboxen in verschillende maten. 

Kies de perfecte ladekast

Een ladekast met wieltjes of op poten. Een kunststof exemplaar met één lade of een metalen ladekast met een aantal mandjes. Je hebt deze kasten in alle soorten en maten. Zet bijvoorbeeld een kunststof ladekast met één of twee lades op je bureau of zet er één met een aantal lades onder je bureau, zodat je al je belangrijke papieren goed kunt opbergen. Ook handig en stijlvol om je badkamer of keuken extra opbergruimte te geven met een metalen trolley op wieltjes. Kies de kast die het beste bij jou past. 


Shop ladekasten online

Ben je nog op zoek naar een handige ladenkast voor in bijvoorbeeld de bijkeuken? Bekijk dan het ruime assortiment ladenkasten op Xenos.nl en bestel snel!