Menu
Lounge stoelen Lounge stoelen

Lounge stoelen

Loungestoel

Het echte ontspannen begint in een heerlijke loungestoel. Echter zijn niet alle stoelen gemaakt of geschikt om in te loungen. Bij Xenos vind je een uitgebreid aanbod loungestoelen en hangstoelen voor binnen en buiten. Comfortabele lounge stoelen waar je heerlijk in kunt wegdromen. 

 

Lounge stoel voor buiten

Ben je op zoek naar een loungestoel voor in de tuin? De meeste van onze loungstoelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ons advies om de tuinmeubelen altijd onder een overkapping te plaatsen om invloeden van het weer zo beperkt mogelijk te houden. 

 

Rotan loungestoel

Rotan is weer helemaal terug van weggeweest. Overal zie je tegenwoordig rotan meubels en dan met name de rotan stoel. In verschillende kleuren en vormen vind je bij Xenos een uitgebreid aanbod rotan loungestoelen. Leuk voor binnen maar ook zeker voor in de tuin.

 

Lounge stoelen online kopen?

Ben je op zoek naar een stoel om heerlijk in te loungen? Ontdek ons aanbod loungestoelen en kies uit verschillende soorten en materialen. Geniet van een loungemoment in een van onze fijne stoelen. Shop online of kom naar een van onze 150 winkels.