Menu

Bestelling afhalen in Xenos winkel

Kan ik mijn bestelling afhalen in een Xenos winkel?

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze Xenos winkels. Je verzendt de bestelling dan naar de betreffende winkel. Tijdens het bestelproces kun je deze optie kiezen en de gewenste winkel aangeven. Bij het ophalen in de winkel dien je of een geprinte factuur (de bijlage van de opdrachtbevestiging e-mail die je hebt gekregen) mee te nemen of je kan de factuur op je smartphone tonen aan onze medewerkers.

Let op: wanneer een winkel verbouwd zal worden, is het niet meer mogelijk om drie weken voor de laatste verkoopdag een bestelling in de desbetreffende winkel af te laten leveren. Als de winkel weer open is, is het weer mogelijk om bestellingen bij de winkel af te laten leveren, zoals je van ons gewend bent. Kijk voor het overzicht van aankomende verbouwingen hier.

Zijn er verzendkosten bij het afhalen in een winkel?

Voor verzending naar een Xenos winkel berekenen we geen verzendkosten. Ook hier geldt dat als je voor 22:00 uur bestelt de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt aan de betreffende winkel. Normaliter kun je het dan de volgende werkdag ophalen na 16.00 uur. Benieuwd naar de status van de verzending van je bestelling? Met de Track & Trace code kun jij de bestelling volgen.