Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Paaseieren en snoepgoed Paaseieren en snoepgoed

Paaseieren en snoepgoed

(2)

Paaseieren kopen

Pasen staat voor de deur en dat betekent maar 1 ding: Paaseieren zoeken! Met Pasen hebben we een goede reden om lekker te smullen van een paasei. Bij Xenos vind je de lekkerste paaseitjes in diverse smaken zoals melk, wit en puur. Verstop de paaseitjes en het zoeken kan beginnen. Heb je ze allemaal gevonden? Stop deze dan in een gezellig paasmandje zodat je ze daarna lekker op kunt smikkelen.

 

Paaseitjes wit

Ben je dol op paaseitjes maar vis je altijd alleen de witte paaseitjes er tussenuit? Dan hebben wij de oplossing. Koop een zakje paaseitjes wit bij Xenos. Zo kun je eindeloos snoepen zonder dat je perongeluk een melk of puur paaseitje pakt.

 

Paas ei kopen

Ben je op zoek naar een groot paas ei van chocolade? Of misschien wil je wel een chocolade paashaas kopen? Leuk om cadeau te geven tijdens de paasdagen. Bij Xenos vind je paas eieren voor iedereen. Pasen chocolade vind bijna iedereen lekker en tijdens dit vrolijke feest hoef je je zeker niet in te houden! Wil je jouw paas chocolade online bestellen? Dat kan! Vergeet dan ook zeker niet om nog een kijkje te nemen in onze paastafel categorie en bekijk onze tips voor het dekken van een trendy paastafel

 

Paaseitjes kopen?

Bestel jouw paas chocolade makkelijk en snel online of kom naar een van onze winkels voor een nog uitgebreider aanbod. Houd ook zeker onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen. Wie weet scoor jij jouw paas ei of andere paasdecoratie wel extra voordelig dit jaar!