Menu
De mooiste spiegels De mooiste spiegels

De mooiste spiegels

Geplaatst: 1 maart 2021 | Bekijk meer in: Trends & tips

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Wie heeft de mooiste spiegel van het land? Spiegels zijn onmisbaar in elk interieur. In de gang kan je nog snel een laatste blik werpen voordat je deur uitloopt, in de woonkamer vullen ze mooi een lege wand op en in de badkamer kan je je make-up tot in de puntjes perfectioneren. Lees snel verder voor de beste tips om je spiegel op haar best uit te laten komen.

Een wand vol spiegels

Heb jij nog een kale wand te vullen in de woonkamer of slaapkamer? Dan is een spiegelwand de perfecte oplossing. Kies voor sierspiegels van verschillende formaten. Zo kan je op een leuke manier de wand volhangen. Ga voor spiegels uit dezelfde lijn voor een strak effect. Liever wat speelser? Dan zijn spiegels met verschillende vormen misschien meer geschikt voor jouw interieur.

Spiegel voor op het toilet of de badkamer

Een spiegel in de badkamer of het toilet is ook altijd fijn om te hebben. Een kleine ruimte is natuurlijk minder geschikt voor een wand vol spiegels. Hang daarom in een kleine ruimte één spiegel op. Maar ga dan wel voor een echte eyecatcher! Dit geeft de ruimte meteen meer sfeer en het is praktisch.

Spiegel in de hal

Snel nog even in de spiegel kijken of je haar goed zit voordat je weggaat. Een spiegel in de gang staat niet alleen mooi, maar is ook hartstikke praktisch. Heb je niet veel ruimte in de hal, ga dan voor een spiegel die je aan de deur hangt. Zo heb je nog plek genoeg voor je kapstok. Iets meer ruimte? Hang dan een rotan spiegel boven een dressoir of ga voor een passpiegel die je aan de wand hangt.

Deel jouw favoriete spiegel met #xenos

Heb jij de perfecte spiegel gevonden? Deel dan een foto met #xenos of @xenos_nl en wie weet zie je jouw foto terug op Xenos.nl, op onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

Foto gemaakt door (v.l.n.r): wonenmetstijl & interieur_op_21

Meer inspiratie opdoen?
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 18 december 2019 Geplaatst in: Feest
De mooiste kerstverlichting De mooiste kerstverlichting Geplaatst op: 4 december 2019 Geplaatst in: Feest, Trends & tips
Griezelige Halloween recepten Griezelige Halloween recepten Geplaatst op: 6 oktober 2020 Geplaatst in: Feest
Trendmateriaal: rotan Trendmateriaal: rotan Geplaatst op: 6 april 2020 Geplaatst in: Binnenkijken, Trends & tips