Menu

Zomersale | Tot 70% korting >

Zomersale | Tot 70% korting >

Ibiza Vibes Ibiza Vibes

Ibiza Vibes

  • Geplaatst: 1-6-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Werelds

Hoe haal ik de Ibiza vibes in huis?

Eén van dé thema’s deze zomer is Ibiza. Vooral de Ibiza look in het interieur wordt steeds populairder. Dit betekent zonnige en lichte interieurs met veel natuurlijke materialen, veel kussens en plaids en terugkerende strandelementen. Lees verder voor tips om jouw interieur een Ibiza make-over te geven.

Zachte kleuren

De basis van traditionele huizen op Ibiza is wit. Kleuren in het interieur komen pas echt terug in meubels en accessoires. Denk hierbij aan lichte kleuren in pastel en natuurlijke kleuren als beige en lichte bruintinten. Gebruik kussens in lichte kleuren als roze, blauw en zand. Deze kleuren halen een licht zomers standsgevoel in huis. Wissel regelmatig van kussens en varieer eens met lichtgroene of -blauwe tinten. Ook leuk en makkelijk ter decoratie zijn lichte plaids. Denk eens aan een gehaakt plaid met natural look.

 

Natuurlijke materialen

Wil je echte Ibiza vibes in huis halen, kies dan natuurlijke materialen en elementen. Denk aan bijvoorbeeld houten meubels en rieten manden. De laatste trend is het materiaal zeegras wat je bijvoorbeeld terugziet in tassen en manden. In elk Ibiza huis schijnt veel licht naar binnen. Je kunt hier erg leuk mee spelen door schaduweffecten te creëren met grote planten met grote bladeren.

 

Tuin

Haal ook de Ibiza naar jouw tuin met behulp van leuke accessoires. Een leuke hangmat of hangstoel geeft de tuin meteen een zomerse look. Kleed ook je tuintafel aan met leuke decoratie in lichte kleuren en trek het thema vanuit jouw woonkamer door. Doe dit met een licht kleed op tafel, gedecoreerd met lichte kaarsen en pastelkleurige borden wanneer je buiten tafelt. Ook met een leuke guirlande geef je wat extra flair aan jouw terras. Ga voor een lichtslinger die zowel overdag als in de avond leuk decoreert.