Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming

Houten borrelplanken

Houten borrelplank

Ben je op zoek naar een mooie houten serveerplank? Op een serveerplank van olijfhout presenteer je de mooiste en lekkerste hapjes. Ben je met veel vrienden en familie? Ga dan voor een grote borrelplank. Bij Xenos vind je houten borrelplanken die je zoekt, ook een ronde borrelplank voor 's avonds op de bank. Het mooie aan een borrelplank van hout is dat je deze ook kunt gebruiken als decoratie in de keuken. Met een serveerplank van hout creëer je een gezellige uitstraling op tafel. Combineer een houten borrelplank met andere materialen zoals bamboe, porselein of aardewerk. Of ga voor een stijlvolle serveerplank zwart met witte schaaltjes of ander tapasservies.

 

Borrelplank hout kopen

In jouw keuken kunnen houten borrelplanken niet ontbreken. Zet een lekkere houten hapjes plank neer voor je bezoek. Of gebruik een grote houten borrelplank tijdens een tapasavond, hierop kun je de lekkerste hapjes serveren. Of wat dacht je van ’s avonds op de bank? Een houten hapjesplank met heerlijke worst, kaas, brood, dipjes en zoutjes. En het leuke aan een houten borrelplank is dat die ook als decoratie in de keuken gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld een olijfhouten borrelplank heeft een warme en natuurlijke uitstraling, deze kan perfect als decoratie gebruikt worden.

 

Houten tapasplank kopen

Ben jij op zoek naar een hapjesplank van hout? Dan zit je goed bij Xenos! Er is een groot aanbod van borrelplanken van hout. Wil je een borrelplank van olijfhout of van mangohout? Een ronde tapasplank of een vierkante? Een borrelplank van hout groot of toch een kleinere? Bestel deze dan online of kom langs in de winkel. Ben je ook nog op zoek naar iets voor op de borrelplank? Neem dan eens een kijkje naar de leuke schaaltjes van Xenos. Houd ook onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen .