Menu
Eetkamerstoelen Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Stoelen voor de eetkamer

Een eetkamerstoel is meer dan alleen een functioneel meubel. Een eettafelstoel is een aanvulling op je interieur en mogen zeker gezien worden. Bij Xenos vind je stoelen voor de eetkamer in verschillende vormen en kleuren. Wat dacht je van industriële stoelen of stoere zwarte eetkamerstoelen? Je kunt in een strak interieur ook gaan voor een velvet eetkamerstoel, dat geeft het een zachte vriendelijke touch. Het combineren van verschillende soorten eettafelstoelen wordt ook veel gedaan, om zo een speelse mix te creëren.

 

Zwarte eetkamerstoelen

Houd je van een rustig geheel en is zwart de kleur voor jou? Ga dan voor een zwarte eetkamerstoel. Bij Xenos vind je diverse zwarte eettafelstoelen in verschillende materialen zoals velvet, corduroy en kunststof.

 

Goedkope eetkamerstoelen

Ben je op zoek naar goedkope stoelen voor jouw eethoek? Of deze nu in de keuken of in de woonkamer staat, een mooie set eetkamerstoelen horen bij jouw interieur. Eetkamerstoelen zijn meestal niet goedkoop, maar bij Xenos vind je een aantal mooie, goedkope stoelen voor de eetkamer. Leuke eetkamerstoelen hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn.

 

Eetkamerstoel online kopen?

Ga je jouw eethoek pimpen door een paar nieuwe stoelen te kopen? Kies dan voor Xenos. Bij Xenos vind je een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen voor een verrassend lage prijs. Shop online of kom naar een van onze 150 winkels.