Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Make-up spiegels Make-up spiegels

Make-up spiegels

(3)

Make-up spiegel kopen

Ben jij gek op beauty en zoek je een spiegel op je voor op te maken? Xenos heeft de fijnste make-up spiegels voor jou! Een make-up spiegeltje past op iedere tafel en berg je vanwege het compacte formaat gemakkelijk op in de badkamer of slaapkamer. De spiegels zijn vaak aan twee kanten te gebruiken, met aan één kant een vergrootspiegel. Een staande spiegel is ideaal voor het doen van make-up, maar komt ook goed van past bij het indoen van je lenzen. Bovendien neem je een make-up spiegeltje gemakkelijk mee op reis. Waar je ook bent, met jouw looks zit het wel goed!

 

Vergrootspiegel kopen

Het mooie aan de make-up spiegels van Xenos is dat ze een vergrotende werking hebben. De spiegels hebben twee kanten, waarbij de ene kant tot zelfs 2x vergroot! Heel handig wanneer je geconcentreerd bezig bent met het zetten van een eyeliner of het epileren van je wenkbrauwen! Met een vergrootspiegel van Xenos zie jij geen oneffenheden meer over het hoofd. En die kleine haartjes op je gezicht, die je liever kwijt dan rijk bent? Die ontkomen er niet aan tijdens het epileren. Tip: gebruik het daglicht om je make up op een natuurlijke manier op te brengen. Zo ga je niet met een gevlekt gezicht de deur uit!

 

Ook een scheerspiegel koop je bij Xenos

Op zoek naar een scheerspiegel voor je partner? Ook daarvoor kun je terecht bij Xenos. Je shopt het gehele assortiment aan scheerspiegels online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en kun jij jouw ideale scheerspiegel kopen voor een gladde prijs!