Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Paaseieren zoeken Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken

Geplaatst: 11 maart 2024

5 paasei zoekspelletjes

Paashazen opgelet! Verras je kinderen dit jaar met een origineel spelletje om paaseieren te verstoppen en te zoeken. Met onze tips en ideeën geef je een speelse twist aan het klassieke eieren zoeken. Zo wordt paaseieren vinden een eitje!

1. Gouden ei vinden

Waarom naar een gekleurd eieren zoeken als er ook gouden eieren in het spel zijn? Dat is precies waar dit spel omdraait. Geef gekleurde eieren verschillende aantal punten, bijvoorbeeld geel is 1 punt, groen is 3 punten etc. Het gouden ei is natuurlijk het meeste waard. Wie de meeste punten heeft verdiend wint het zoekspelletje. Wedden dat kinderen nog fanatieker gaan zoeken?

2. Paaseieren zoeken in het donker

Maak het paaseieren zoeken nog spannender door een paaseierjacht te organiseren in het donker. Vul lege plastic eieren met LED-lampjes en verstop ze in de woonkamer. Schakel alle lichten uit en laat de kinderen met hun lampjes op jacht gaan naar de glinsterende eieren. Een ideaal paasspel bij slecht weer!

3. Paaseieren speurtocht

Verander de tuin in een speeltuin van aanwijzingen en hints met een paaseieren speurtocht. Maak zelfgemaakte bordjes zoals wortels of konijnenpootjes die de weg wijzen naar de verstopte eieren. Hang ze op de in de tuin en de kinderen kunnen genieten van een avontuurlijke speurtocht.  

4. Omgekeerd paaseieren zoeken

In dit paasspel worden de rollen omgedraaid en zijn de ouders de paashaas. De kinderen verstoppen de paaseieren en daarna mogen de ouders gaan zoeken. Een twist die voor hilarische momenten en onverwachte verrassingen zal zorgen.

5. Eieren zoeken met een schatkaart

Met een schatkaart wordt het zoeken naar paaseieren een avontuur waarbij de speurvaardigheden op de proef worden gesteld. Maak een schatkaart met kruisjes op de plekken waar de paaseieren verborgen liggen. Laat de kinderen de kaart samen bestuderen en de aanwijzingen ontcijferen.

Met deze vijf originele spelletjes zal Pasen dit jaar onvergetelijk worden. Dus bereid je voor op een gezellige middag vol avontuur, plezier en herinneringen die een leven lang meegaan. Vrolijk Pasen!

Shop paasmanden en paaseieren

Bestel je paasmandje en chocolade paaseieren online of kom langs bij een van onze winkels bij jouw in de buurt. 

Meer inspiratie opdoen?
Ideeën om een schutting te decoreren Ideeën om een schutting te decoreren Geplaatst op: 14 mei 2024
Vier Pasen in pastel Vier Pasen in pastel Geplaatst op: 11 maart 2024
Tafel dekken voor Pasen Tafel dekken voor Pasen Geplaatst op: 11 maart 2024
DIY Paaskrans maken DIY Paaskrans maken Geplaatst op: 11 maart 2024