Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Festival survival kit: wat mag je niet vergeten? Festival survival kit: wat mag je niet vergeten?

Festival survival kit: wat mag je niet vergeten?

Geplaatst: 7 juni 2023

Hé partyganger!

Het festivalseizoen is al een tijdje aan de gang. Ga jij weer naar je favoriete festival? Ga je een dag, een weekend of een week? Het is hoe dan ook belangrijk dat jij de juiste spullen inpakt. Daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je echt niet mag vergeten wanneer je naar een festival gaat. Lees je mee?

Voordat je naar het festival gaat:

Nog maar een paar dagen en het feest barst los! Alleen zit jij thuis met de handen in het haar: wat moet je allemaal meenemen? Wanneer je meerdere dagen gaat is een tent om in te slapen natuurlijk onmisbaar. Denk dan ook aan een slaapmatje en goede slaapzak. Zo kom jij de frisse Nederlandse nachten zeker door! En om jouw lekkere shampoo en douchegel mee te nemen maak je gebruik van reisflesjes. Dan hoef je niet alle grote flessen mee te slepen.

Tijdens het festival:

Yes, eindelijk is het zover! Na een gezellige rit met je vrienden en vriendinnen lopen jullie het festivalterrein op om een dag flink te feesten. Kleine spulletjes berg je makkelijk op in een klein tasje. Maak je outfit af met een pet (ook erg fijn als de zon schijnt!) en houd je telefoon bij de hand met een praktisch telefoonzakje. Ook erg handig met dat onvoorspelbare Nederlandse weer: een poncho! Ga voor een wegwerp poncho of val op met een gave print!

Na het festival:

Zo, het feestweekend zit erop! Wat was het een geweldig feest. Je tent zit weer netjes in de zak, je bagage is ingepakt en je bent klaar om naar huis te gaan. Eenmaal thuis is niets fijner dan een warme douche of warm bad en een ontspannend dagje op de bank. Maak je badsessie compleet met een badrekje en kruip daarna lekker op de bank met een heerlijke plaid. Even bijkomen om de volgende dag weer fris en fruitig naar school of werk te gaan.

Meer inspiratie opdoen?
Overkapping gezellig inrichten Overkapping gezellig inrichten Geplaatst op: 22 mei 2024
Ideeën om een schutting te decoreren Ideeën om een schutting te decoreren Geplaatst op: 14 mei 2024
Paaseieren zoeken Paaseieren zoeken Geplaatst op: 11 maart 2024
DIY: macrame plantenhanger maken DIY: macrame plantenhanger maken Geplaatst op: 7 februari 2024