Menu
Zonnespiegels Zonnespiegels

Zonnespiegels

Zonnespiegel kopen

Een zonnespiegel is een ronde spiegel met een soort zon eromheen. Ze geven een bijzondere touch aan je interieur. Kies voor een zonnespiegel van bamboe als blikvanger op de muur. Wil je er een speels geheel van maken? Combineer dan meerdere zonnespiegels met elkaar. Tip: bekijk ook eens ons aanbod rotan spiegels.

 

Zonnespiegel goud kopen

Een zonnespiegel zorgt voor het zonnetje in huis. Bekijk ons uitgebreide aanbod gouden zonnespiegels of zonnespiegels van bamboe. Bij Xenos vind je ze in diverse vormen en formaten. Houd je van natuurlijke materialen, neutrale kleuren en opvallende vormen? Dan is een zonnespiegel perfect voor aan die kale muur bij jou thuis. Het geeft een boost aan jouw interieur. Hang ‘m bijvoorbeeld in de slaapkamer, in de woonkamer of in de kinderkamer. Extra mooi in combinatie met een rotan kast en andere natuurlijke woondecoratie zoals droogbloemen en pluimen.

 

Goedkope zonnespiegel kopen

Bij Xenos shop je de mooiste zonnespiegels voor een leuke prijs. Bestel jouw favoriet direct bij Xenos of bezoek een van onze winkels bij jou in de buurt. Bekijk ook de folder voor de beste acties en meer inspiratie!