Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
3 manieren om  foto’s op te hangen 3 manieren om foto’s op te hangen

3 manieren om foto’s op te hangen

Geplaatst: 7 juni 2023

Er was eens een saaie muur zonder fotolijsten...

Het is vast herkenbaar: een saaie muur in de woon- of slaapkamer en een smartphone met duizenden foto’s. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. In deze blog laten we zien hoe je op drie verschillende manieren foto’s kan ophangen aan de muur. Lees snel verder en laat je inspireren!

Mix en match fotolijsten met andere accessoires 

Combineer fotolijstjes met kleine spiegels, posters en andere accessoires voor aan de wand. Aan een muur kan je zoveel meer hangen dan alleen foto’s. Maak van je interieur een echte kunstgalerie en hang alles op wat je mooi vindt. Je interieur krijgt hierdoor veel karakter. Extra tip: bepaal vooraf hoe je alles wilt ophangen. Leg het allemaal op de grond bij elkaar of knip papier uit in het formaat van fotolijsten, spiegels en posters en plak dit op de muur. Van een afstandje kan je goed bekijken of het een mooi geheel is. 

Fotolijstjes op een rij

Van mooie vakantieherinneringen tot grappige selfies. Lijst al je favoriete foto’s in fotolijsten en zet ze op een rij. Bijvoorbeeld op een rails of hangplank. Houd het overzichtelijk door allemaal dezelfde fotolijsten te gebruiken. Wissel verschillende afmetingen, staande en liggende fotolijsten met elkaar af voor een speels effect.

Creëer een collage aan de muur met een wandrek of collagelijst 

Vind jij het zonde om zoveel gaatjes in de muur te maken? Met behulp van een collagelijst of wandrek creëer je eenvoudig een gezellig fotohoekje zonder je muur volop te beschadigen. Laat foto’s afdrukken (of print ze zelf uit) en hang ze op met behulp van knijpers. Versier het wandrek met slingers en andere leuke accessoires om het helemaal af te maken.

Deel jouw muur met fotolijsten met #xenos

Heb jij een saaie muur veranderd in een fantastische foto muur met fotolijsten van Xenos? Deel het dan op Instagram of Facekbook en tag @xenos_nl of #xenos. En wie weet komt jouw mooiste afbeelding voorbij op onze social media kanalen, in onze nieuwsbrief of op onze webshop.

Meer inspiratie opdoen?
Ideeën om een schutting te decoreren Ideeën om een schutting te decoreren Geplaatst op: 14 mei 2024
Paaseieren zoeken Paaseieren zoeken Geplaatst op: 11 maart 2024
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 2 januari 2024
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 27 december 2023