Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Ramadan Ramadan

Ramadan

(24)

Ramadan spullen kopen

Ramadan is de negende maand binnen de islamitische kalender en de vastenmaand voor moslims. Tussen zonsopgang en zonsondergang wordt er gevast. Na zonsondergang is er de Iftar, Arabisch voor maaltijd. Veel families komen dan bij elkaar om samen uitgebreid te eten. Bij Xenos vind je een uitgebreid aanbod om de tafel extra gezellig aan te kleden. Serveer het eten op schalen en serveerplanken. En kleed de tafel mooi aan met kaarsen en vazen, voor een fijne sfeer. Ramadan mubarak!

 

Alles voor het Suikerfeest

Met het Suikerfeest wordt het einde van de Ramadan gevierd. Er wordt dan flink uitgepakt met een enorme hoeveelheid hapjes. Vier jij het Suikerfeest en heb je nog ingrediënten nodig? Gebruik hiervoor onze kruiden en specerijen uit bijvoorbeeld de Marokkaanse keuken. Tip: in een tajine kun je de lekkerste gerechten maken. Eid mubarak!

 

Ramadan en Suikerfeest met Xenos

Bij Xenos heb je een uitgebreid aanbod producten voor tijdens de Ramadan en het Suikerfeest. Serveer je gerechten bij de Iftar op het servies van Xenos, zodat je met je familie en vrienden heerlijk kunt genieten. Neem ook eens een kijkje bij het eten van Xenos voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten of kom naar een van onze winkels.