Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Ongewoonweken bij Xenos

Verwonder jezelf door de eyecatchers van onze woonstijlen: Rustic Chic, Boho Bazaar, Beautiful Botanics, Wonders of Jungle. Ontdek hoe de combinatie van kleuren, vormen en materialen zorgen voor een spannend en verrassend resultaat. Mix en maak het thuis gezellig anders!

Ongewoonweken bij Xenos

Verwonder jezelf door de eyecatchers van onze woonstijlen: Rustic Chic, Boho Bazaar, Beautiful Botanics, Wonders of Jungle. Laat je inspireren door ons bijzondere woonassortiment en ontdek hoe de combinatie van kleuren, vormen en materialen zorgen voor een spannend en verrassend resultaat. Mix en maak het thuis gezellig anders!

Boho Bazaar

Boho Bazaar is een woonstijl voor jou als je houdt van een mix van onder andere Oosters en Zuid-Amerikaans. Het is kleurrijk, eclectisch en helemaal hip. Geef jouw huis een bohemian vibe met gedraaide kaarsen, kleurrijke kussens en oosterse theelichthouders. Kleuren zoals goud, roze, geel en blauw doen het heel goed in deze woonstijl!

Beautiful Botanics

Natuurlijke droogbloemen en gouden insecten vormen de kern van deze uitgesproken woonstijl. Met Beautiful Botanics tover jij je huis om tot een rijk vol wonderlijke eyecatchers. Deze stijl heeft een warm kleurenpalet met smaragd groen, lila en donkerblauw. Rijke stoffen zoals velvet zijn een belangrijk kenmerk in deze stijl.

Rustic Chic

Met deze stijl breng je donkere materialen in combinatie met natuurlijke tinten in huis. Rustic Chic is geïnspireerd op ruige texturen, organische vormen en aardse tinten uit de natuur. De aardse tinten worden gecombineerd met oker en natuurlijke materialen als hout, rotan en riet. Ook komen de organische vormen terug in de vazen en kaarsen. Stijl jouw huis af met kussens van verschillende materialen om het compleet te maken.

Wonders of Jungle

In Wonders of Jungle word je verrast door de meest kleurrijke sfeermakers. De gouden accenten en het uitgetogen kleurenpallet maken je interieur compleet. In het kleurenpalet van deze stijl zien we paars, rood en okergeel. Ook zien we veel dieren zoals nijlspaarden en vogels, maar ook natuurlijke patronen zoals bloemen en planten. Verander jouw huis in een ware jungle met onze kunstplanten en rotan spiegels.

Populaire categorieën
Acties Acties
Nieuw Nieuw
Meubels Meubels
Servies Servies
Woondecoratie Woondecoratie
Spiegels Spiegels
Woontextiel Woontextiel
Kaarsen Kaarsen