Menu

Ontdek nu onze vier bijzondere ongewoonstijlen

Verwonder jezelf door de eyecatchers van Kingdom of Wonders of creëer een eigentijdse retrostijl met New Nostalgia. Geniet van de eenvoud en rust in Pure by Nature of speel met je fantasie bij Boutique Fantastique.

Boutique Fantastique

In Boutique Fantastique word je verrast door de meest elegante sfeermakers. De verfijnde gouden accenten en het ingetogen kleurenpallet maken je interieur compleet. In het kleurenpalet van deze stijl zien we veel paars en lila terugkomen. Ook zien we veel insecten zoals de vlinder, de bij en de libelle. Een belangrijk materiaal is glas, glazen kandelaren, glazen zandlopers en stolpen. Tot slot zien we ook het vrouwenlichaam terug, zoals in een kaars of een vaas.

Ongewoon leuke producten

Pure by Nature

Met deze stijl breng je eenvoud, rust en balans in huis. Pure by Nature is geïnspireerd op levendige texturen, organische vormen en aardse tinten uit de natuur. Het is een stijl met niet teveel poespas. De aardse tinten worden gecombineerd met groen en natuurlijke materialen als hout, rotan en riet. Ook komen de organische vormen terug en zien we veel levendige texturen zoals koraal of vazen met reliëf. De keramieken kruiken kunnen mooi gecombineerd worden met onze droogbloemen.

Ongewoon leuke producten

Kingdom of Wonders

Exotische bloemen en wilde dieren vormen de kern van deze uitgesproken woonstijl. Met Kingdom of Wonders tover jij je huis om tot een rijk vol wonderlijke eyecatchers. Deze stijl heeft een warm kleurenpalet met smaragd als nieuwkomer. Rijke stoffen zoals velvet zijn een belangrijk kenmerk in deze stijl. Ook de gouden dieren komen terug in boekensteunen en kaarsen.

Ongewoon leuke producten

New Nostalgia

Tijd om trends uit het verleden een moderne twist te geven. New Nostalgia is een ode aan de karakteristieke vormen, kleuren en structuren van vroeger. Maar dan anno nu. We zien veel reactive glaze terug, in bijvoorbeeld kandelaren of bloempotten. Qua prints zien we veel color blocking maar ook de klassieke ruit. Een belangrijk materiaal is de lichte teddy in combinatie met donker hout of rotan. Een leuke toevoeging qua vorm in deze stijl is de regenboog, zoals de regenboog vaas of de boekensteunen.

Ongewoon leuke producten