Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Aardewerk servies

Aardewerk servies kopen

Aardewerk servies is een veel gebruikte serviessoort. Servies van aardewerk is makkelijk te reinigen omdat het vaatwasserbestendig is. Daarnaast is aardewerk servies ook super praktisch omdat het geschikt is voor de magnetron. Ook is servies aardewerk een geliefde keuze door de robuuste en natuurlijke uitstraling. Dat komt doordat het op een lagere temperatuur wordt gebakken dan porseleinen servies. Je zou denken dat aardewerk daardoor iets poreuzer en breekbaarder is maar door de glazuurlaag is het minder stootgevoelig. Serveer je gerechten gerust op mooie aardewerk borden. Servies van aardewerk heeft een natuurlijke en verfijnde uitstraling. Het leuke aan aardewerk servies is dat je een set kan kopen of zelf kan gaan mixen en matchen. Wil jij neutrale kleuren of toch liever verschillende printjes? Het kan allemaal bij Xenos.


Servies aardewerk kopen

Heb jij binnenkort een diner en wil je jouw tafel mooi dekken of wil je bestaande servies aanvullen? Bij Xenos is er een groot aanbod van servies van aardewerk. Er zijn veel verschillende aardewerk borden, maar ook aardewerk kommen, schalen en mokken. In het assortiment zitten verschillende servieslijnen die je samen kunt combineren, maar ook kun je in een keer een aardewerk serviesset kopen. Wil je een kleurrijke tafel? Kijk dan naar aardewerk servies blauw of aardewerk servies groen is.


Aardewerk borden kopen

Er is genoeg keuze voor borden van aardewerk en de rest van je servies. Koop je goedkope aardewerk servies online of kom eens langs in de winkel. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij tafelkleden, servetten en placemats van Xenos om je tafel helemaal af te maken. Houd ook onze folder in de gaten voor de leukste acties.