Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Thuiswerken Thuiswerken

Thuiswerken

(13)

Thuiswerken

Vanuit huis werken wordt steeds gebruikelijker. Met de technologieën van tegenwoordig is het makkelijk om thuis te werken en kan je snel schakelen met collega’s. Het is natuurlijk wel even wennen. Hoe richt je de perfecte thuiswerkplek nou precies in? Belangrijk is dat je een rustige plek in huis hebt. Wellicht heb je wel de luxe van een extra kamer die je kan inrichten als kantoor. Een goede basis als een bureau, een fijne stoel en een opgeruimde omgeving zijn essentieel. Daarnaast is het ook belangrijk dat het voelt als een fijne plek. Kleed daarom jouw thuiskantoor aan met de leukste accessoires om het een persoonlijke touch te geven.


Een fijne werkplek

Een goede plek om te werken begint bij de basis. Natuurlijk wil je niet exact een kopie van je kantoor; het moet wel leuk blijven! Kies daarom voor een gave velvet stoel. Die zit niet alleen lekker, maar staat ook erg luxe in jouw thuiskantoor. Heb je veel mappen die een plekje moeten hebben? Denk dan eens aan een on-trend vakkenkast. Een industriële kast zorgt direct voor een goede sfeer in jouw kantoortje. In zo’n kast kan je ook meteen leuke accessoires neerzetten voor een persoonlijk tintje.


Oké, de basis staat. Nu kan de ruimte nog wel wat gezelligheid gebruiken. Om goed thuis te kunnen werken is het ook belangrijk dat de ruimte persoonlijk aanvoelt. Kleed je werkruimte aan met leuke woondecoratie en accessoires. Op je bureau plaats je een stijlvolle pennenbak en een kunstplantje. Zo breng je direct sfeer in je kantoortje. Ook kan je wat aan de muur hangen. Een handig wandrek met to-do’s bijvoorbeeld, of mooie fotolijsten met je favoriete foto’s. Persoonlijker kan bijna niet.


Muziek aan en gaan

Een lekker muziekje luisteren onder werktijd is ook niet verkeerd. Beperk het wel tot jouw ruimte om de rest van het huishouden niet lastig te vallen met jouw meezingers. Een kleine speaker of een koptelefoon maakt jouw werkdag nóg leuker. Pak je notitieboek erbij, laptop aan, je favoriete playlist op repeat en jouw thuiswerkdag kan beginnen.


Shop alles voor thuiswerken bij Xenos

Maak jouw kantoor aan huis compleet met de spullen van Xenos. Alles voor thuiswerken shop je gemakkelijk online op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.