Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Kaars in glas Kaars in glas

Kaars in glas

(30)

Kaars in glas kopen

Maak jij het graag gezellig in huis? Met een kaars in een glas maak je het thuis nog knusser. Bij Xenos verkopen we diverse kaarsen in glas. Zo weet je zeker dat er eentje tussen zit die helemaal bij jou past. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze kaars in glas met gehaakt omhulsel? Deze is net even anders dan je gewend bent en daarbij is deze eenvoudig te combineren met andere kaarsen uit ons assortiment. Ook leuk: een kaars in een gekleurd glas. Bestel er meerdere en plaats deze op een kaarsenplateau voor een sfeervol geheel.

 

Kaars in pot kopen

Heb je ooit genoeg kaarsjes in huis? Kies ook eens voor een kaars in een pot. Zo’n kaars staat niet alleen gezellig, hij zorgt er ook voor dat je geen kaarsvet knoeit. Bij Xenos hebben we daarom allerlei verschillende kaarsen in pot. Zo verkopen we ze in sets van vier, maar hebben we ook een kaars in pot met citronella geur. Deze houdt de muggen goed op afstand! Ben je al bekend met de lowboy kaars in glas? Deze heeft een bijzondere vorm en is een leuke accessoire voor in de tuin. Daarnaast vind je bij Xenos herdenkingslichten. Een herdenkingslicht is een kaars in een glazen pot en steek je aan om een dierbare te herdenken.

 

Goedkope kaars in pot kopen

Heb jij een kaars in pot gevonden die helemaal bij jou past? Bij Xenos koop je deze eenvoudig online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw kaars in glas misschien wel in de aanbieding!