Menu

Omschrijving

Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 160°C (hete lucht) of 170°C. Vet de bakvorm licht in. Meng de mix, boter/olie en het ei ca. 5 minuten op middel snelheid. Voeg naar wens de extra ingrediënten toe en giet in de bakvorm. Plaats in het midden van de oven en bak in ca. 50 minuten gaar. Lekker met een toef Crème Chantilly of Slagroom.

Ingrediënten: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: sorbitol; kaneel, gember (1%), rijsmiddelen: natriumbicarbonaat, natriumpyrofosfaat; verdikkingsmiddelen: guargom, carboxymethylcellulose; zuurteregelaar: glucodeltalactone; emulgatoren: E475, E433; kruidnagel, nootmuskaat. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

• Gingerbread cake
• Glutenvrij en lactosevrij
• Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten
• Inhoud: 400 g

Specificaties

  • Artikelnummer 870191
  • Online Only Nee

Heb jij de Gingerbread cake - glutenvrij en lactosevrij - 400 g?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid