Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Tafel dekken voor het Suikerfeest Tafel dekken voor het Suikerfeest

Tafel dekken voor het Suikerfeest

Geplaatst: 8 april 2024

Stylingtips en inspiratie voor Eid Al-Fitr

Het Suikerfeest, ook bekend als Eid Al-Fitr, markeert het einde van de vastenmaand Ramadan. Het wordt gevierd met familie, vrienden en een tafel vol heerlijk eten. Een prachtig gedekte tafel maakt het feest nog specialer. Benieuwd hoe je een warme sfeer creëert voor dit feestmoment? Bekijk onze stylingtips en ontdek hoe je de tafel stijlvol kan dekken en decoreren voor het Suikerfeest! 

Tip 1 - Mooi servies

Kies voor servies met natuurlijke tinten zoals beige, bruin of diepe kleuren zoals okergeel, donkergroen en paars. Schalen met een Marokkaans printje voegen een prachtig accent toe aan de tafelsetting. 

Tip 2 - Etagère vol zoetigheid en hapjes

Presenteer een ruime hoeveelheid zoetigheden en hapjes op een etagère voor een feestelijk tintje. Van baklava tot dadels en andere heerlijke lekkernijen. Een etagère op tafel zorgt voor een sfeervol middelpunt op tafel. 

Tip 3 - Gouden accenten

Kies voor goud bestek, gouden (diner)kaarsen, gouden servetringen en theelichthouders met prachtige gouden details. Deze subtiele toevoegingen tillen de tafeldecoratie naar een hoger niveau en zorgen voor een schitterende sfeer.

Tip 4 - Feestelijke suikerfeest decoratie 

Met mooie feestversiering creëer je eenvoudig een feestelijk sfeer. Versier de eetkamer met gouden folieballonnen, een Eid Mubarak slinger of andere suikerfeest decoratie

Stap 5 - Voeg subtiele (droog)bloemen of groen toe

Breng de natuur naar de tafel door subtiele (droog)bloemetjes of groene bladeren toe te voegen. Denk aan kleine vaasjes gevuld met bloemetjes of steek een pluimpje door een servetring. Het is de perfecte tafeldecoratie!  

Met deze tips en inspiratie maak je ongetwijfeld een prachtige tafelsetting voor het Suikerfeest. Het belangrijkste is om een uitnodigende en feestelijke sfeer te creëren zodat iedereen geniet. Eid Mubarak!

Meer inspiratie opdoen?
Picknick boodschappenlijstje Picknick boodschappenlijstje Geplaatst op: 14 mei 2024
Tafel dekken voor Pasen Tafel dekken voor Pasen Geplaatst op: 11 maart 2024
Top 10 Eid cadeaus Top 10 Eid cadeaus Geplaatst op: 14 maart 2024
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 27 december 2023