Menu
10 leuke valentijnscadeaus voor haar 10 leuke valentijnscadeaus voor haar

10 leuke valentijnscadeaus voor haar

Geplaatst: 9 januari 2023 | Bekijk meer in: Feest

Valentijns cadeaus voor haar

Valentijnsdag is het moment om haar te vertellen hoeveel je van haar houdt. Dat doe je met woorden, maar ook met een leuk cadeautje. Maar wat geef je haar als ze alles al heeft? Xenos weet wel wat je haar kan geven. Lees snel verder voor 10 leuke Valentijnsdag cadeaus voor haar.

cadeauvinder >

Top 10 Valentijns cadeaus voor haar

1. Droogbloem lagurus lichtroze

Een vrouw maak je blij met een mooi bosje bloemen. Het is jammer dat deze alleen niet zo lang mooi blijven. Daar heb je met een mooie bos droogbloemen geen last van. Deze droogbloem lagurus is een mooi bloemetje om haar cadeau te geven. 

2. Vaas bollen grijs

Bij bloemen hoort natuurlijk ook een leuke vaas. Deze vaas kan ze overal goed in huis stijlen. Hij heeft een unieke vorm door de bollingen en de grijze kleur glas. 

3. Fotolijst met rotan frame

Lijst een foto van jullie samen in dit rotan fotolijstje in. Kan ze altijd genieten van een gezellige foto van jullie samen.

4. Siliconen bakvorm hart

Liefde gaat door de maag, met deze lieve siliconen bakvorm in de vorm van een hart komt dat helemaal goed.

5. Knuffel lama

Je kan nooit genoeg knuffels krijgen. Als je er even niet bent kan ze alsnog met deze lama knuffel knuffelen. Hoe cute is deze knuffel!

6. Liefdespot

Laat haar op de hartjes briefjes weten hoeveel ze voor jou betekent en wat je allemaal zo leuk aan d'r vindt. Als ze wel iets liefs kan gebruiken kan ze altijd een briefje lezen.

7. Geurkaars The Scent

Laat de kamer lekker ruiken met de geurkaars van Xenos: The Scent. Een avontuurlijke geur die bestaat uit een cocktail van biologische wierook, patchouli, sinaasappel en nootmuskaat omhult door hout- en ambertonen.

8. Instax mini 11 camera - wit

Om de herinneringen samen vast te leggen is deze polaroid camera top. Hier komen leuke kleine foto's uit die ze op kan hanger of achter een doorzichtig telefoonhoesje kan doen. 

9. Sieradenrek

Op dit sieradenrekkan ze gemakkelijk al haar kettingen en armbanden bewaren. Door het goud en roze staat die ook leuk op een kastje. 

10. Spiegel zon

Voor het zonnetje in huis is deze gouden zonnespiegel. De gouden zonnespiegel straalt helemaal in de kamer.

Cadeaus voor haar

Heb je nog geen geschikt cadeau voor haar kunnen vinden? Bekijk dan ook eens onze cadeauvinder. Cadeaus shoppen was nog nooit zo makkelijk! 

cadeauvinder >

Meer inspiratie opdoen?
DIY: Bladeren of bloemen inlijsten  DIY: Bladeren of bloemen inlijsten Geplaatst op: 26 april 2020 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
5 originele Valentijnscadeaus 5 originele Valentijnscadeaus Geplaatst op: 11 februari 2020 Geplaatst in: Feest
10 leuke valentijnscadeaus voor hem 10 leuke valentijnscadeaus voor hem Geplaatst op: 5 januari 2023 Geplaatst in: Feest, Trends & tips
Sinterklaascadeaus voor jong en oud! Sinterklaascadeaus voor jong en oud! Geplaatst op: 11 november 2022 Geplaatst in: Feest