Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Solar verlichting Solar verlichting

Solar verlichting

(15)

Solar tuinverlichting kopen

Solar tuinverlichting is een mooie en milieuvriendelijke manier om je tuin of balkon te voorzien van mooie lichtaccenten. De solar lampen halen hun energie uit het zonlicht dus dat is lekker duurzaam en het scheelt geld op je energierekening. Je kunt een solar buitenlamp gemakkelijk ergens ophangen of neerzetten. Bij Xenos vind je een uitgebreid aanbod tuinverlichting op zonne energie. Een ander voordeel is dat je geen stroompunt in de buurt hoeft te hebben, een buitenlamp op zonne energie kan dus letterlijk overal. Solar lampjes gaan ook automatisch aan als het donker wordt, hoe handig is dat?

 

Solar buitenverlichting kopen.

Solar buitenverlichting is niet alleen super duurzaam maar ook erg praktisch. Je kunt jouw buitenverlichting op zonne energie gemakkelijk plaatsen maar ook snel weer verplaatsen. Of je nu gaat voor een leuke solar lampion of een van onze andere solar lampjes, bij Xenos vind je altijd wel een solar lamp voor buiten die bij jouw tuin of balkon past. Een solarlamp heeft overdag wel veel licht nodig om in de avonduren te kunnen branden. Zorg dan ook overdag voor een mooie plek in de zon zodat jouw solar buitenverlichting extra lang kan branden in de avond en nacht. Je kunt solar verlichting gebruiken voor onder je overkapping, bij de tuintafel of om je tuinpad te verlichten.

 

Solar lampjes kopen bij Xenos

Heb je solar lampen nodig voor in je tuin? Dan zit je goed bij Xenos! Koop jouw solar tuinverlichting online of kom langs in de winkel. Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere tuinverlichting, tuinaccessoires en tuinmeubels om jouw tuin of balkon gezellig in te richten. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.