Menu
Desert Secrets Desert Secrets

Desert Secrets

  • Geplaatst: 20-9-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Werelds

Een avontuurlijk interieur

De OngewoonWeken zijn weer begonnen bij Xenos. Maak kennis met onze bijzondere Ongewoonstijl: Desert Secrets. Waar de nomaden hun schatten verzamelden tijdens avontuurlijke reizen over de hele wereld, creëer jij met Desert Secrets je eigen wonderlijke collectie aan souvenirs. Beeldjes en kandelaars in koper- en aardetinten, retro vazen van keramiek en kussen met aztekenprints: allemaal ontdekkingen die jouw thuis een stoer en bijzonder karakter geven. In deze blog delen we een aantal highlights uit deze avontuurlijke stijl, dus lees snel verder. 

Wereldse accessoires

Wil jij je bestaande interieur een avontuurlijke touch geven? Verander dan eens van woonaccessoires. Met een klein budget tover je jouw woonkamer, slaapkamer of keuken om tot Desert Secrets. Ga voor woondecoratie in koper- en aardetinten en kies voor natuurlijke materialen, zoals bamboe en rotan.

Meubels van natuurlijke materialen

Liever je hele interieur in een nieuw jasje steken dit najaar? Dat kan natuurlijk ook! Met een on-trend webbing kast of stoel geef je je interieur een stoer en bijzonder karakter. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en aardse kleuren zorg je voor rust en eenheid in de woonkamer. Een paar eye-catchers laten Desert Secrets tot leven komen bij jouw thuis.

Warm en stoer gedekt!

Trek deze woonstijl helemaal door naar de eettafel en kies voor warm en stoer servies wanneer je een diner geeft. Dinerborden met gave prints, avontuurlijke placemats en gezellige schaaltjes en kommetjes om al het lekkers in op te dienen. Maak het geheel af met mooie kandelaars en goud bestek.

Deel jouw Ongewoonstijl met #xenos

Ben jij geïnspireerd om deze bijzondere Ongewoonstijl thuis vorm te geven? Deel jouw Ongewoonstijl met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.