Menu
Griezelen met Halloween Griezelen met Halloween

Griezelen met Halloween

  • Geplaatst: 6-10-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Feest

Halloween 2021: een avondje griezelen

Het is weer bijna zover: Halloween! Dit griezelige festijn, overgewaaid vanuit Amerika, is ook steeds populairder in Nederland. Misschien gaan de kinderen wel langs de deuren voor trick or treat, organiseer jij een spookachtig gezellige avond met hapjes en drankjes of kruip je lekker op de bank met een goede horrorfilm. Hoe je Halloween ook gaat vieren, dat het angstaanjagend moet worden is een ding dat zeker is. Lees snel verder hoe je 31 oktober helemaal compleet maakt!

Griezelige Halloween kostuums!

Zijn jouw kinderen ook gek op Halloween? Dan is een avondje langs de deuren voor snoep natuurlijk het hoogtepunt van Halloween. Trick or treat wordt al veel gedaan in andere landen, maar ook in Nederland gaan kinderen steeds vaker op pad om lekkers te verzamelen. Een enge outfit is dan onmisbaar. Trek de kinderen een Halloween-waardig pakje aan, snoep emmer mee en ze zijn klaar om langs de deuren te gaan. En vergeet dé Halloween slogan niet wanneer er wordt open gedaan: TRICK OR TREAT! Ook wanneer jij niet langs de deuren gaat bestaat de kans dat de de kinderen uit de buurt wel bij jou aanbellen. Zorg daarom voor genoeg snoepgoed. Wil je het echt griezelig maken? Ga dan voor chocolade knetter oogballen of realistisch enge snoep hersenen

Verkleden maar:

Alles voor trick or treat:

Spooky decoratie

Wil jij liever binnen blijven en je woonkamer omtoveren tot een spookhuis? Decoreer je huis dan! Met wat speciale Halloween accessoires lijkt jouw huis in een handomdraai op Phantom Manor. Misschien nodig jij wel drie vrienden of vriendinnen uit om samen met jou te gaan griezelen. Zet dan ook enge hapjes op tafel. Zoek online wat typische Halloween gerechten op en de avond kan beginnen!

BOE! Een avondje horror films

Nodig jij in deze tijd liever niemand uit in huis? Kruip dan lekker op de bank met een goede horrorfilm! Zombies, heksen, geesten: het kan niet gek genoeg! Zoek je toch liever de spanning op? Kies dan voor een thriller. Eng én spannend! Bij een goede film is een bak popcorn en een lekker warm plaid natuurlijk onmisbaar. Alles klaar? Druk op play en laat het griezelen maar beginnen!

Onze angstaanjagende tips:

  • The Invisble Man
  • It: Chapter Two
  • Malignant
  • Us
  • Don't Breath Two

Sharing = caring

Ben jij een echte liefhebber van Halloween? Laat zien hoe jij deze griezelige avond gaat vieren en deel je foto's met #xenos of @xenos_nl en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.