Menu
Kies voor Natural Beauty Kies voor Natural Beauty

Kies voor Natural Beauty

Haal de natuur in huis

Ben jij gek op natuurlijke materialen, frisse kleuren en veel groen in huis? Maar weet je niet goed hoe je dat moet toepassen in jouw interieur? Onze woonitems gemaakt van natuurlijke materialen helpen jou daarbij. De leukste meubels en prachtige accessoires toveren jouw interieur in een handomdraai om in deze toffe woonstijl. Lees snel verder en laat je inspireren.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Spiegels zijn onmisbaar in elk interieur. Waar voorheen spiegels alleen voor praktische doeleinden werden gebruikt, is een spiegel tegenwoordig een ware eyecatcher in het interieur geworden. Een soort kunstwerk zelfs. Bij Xenos zijn er genoeg spiegels die perfect passen bij de stijl Natural Beauty. Natuurlijke materialen als rotan, bamboe en stro geven jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal de finishing touch.

Natuurlijk in de woonkamer

De plek waar je jezelf thuis voelt, waar je relaxt, waar je leeft, waar je een filmpje kijkt op de bank: de woonkamer. Een kamer waar je veel tijd in doorbrengt moet goed en natuurlijk voelen. Haal buiten naar binnen met de mooiste accessoires, gemaakt van natuurlijk materialen. Maak het geheel af met (kunst)planten of kies helemaal on-trend voor droogbloemen.

De schone slaapster

Meteen je hele huis onder handen nemen en de stijl Natural Beauty doortrekken? Vergeet dan niet de slaapkamer! Zorg voor een rustige basis met kleuren als lichtgrijs en wit, en kleed het geheel aan met mooie, natuurlijke producten. Zo blijft de slaapkamer een echte rustplek. Een goede lamp, een mooie vaas gevuld met droogbloemen en maak het ’s avonds gezellig en knus met een rustieke kaars.

Deel jouw natuurlijke interieur met #xenos

Heeft jouw interieur ook een rustige uitstraling met gebruik van natuurlijke materialen? Deel het met andere Xenos fans! Maak een foto en deel het op Instagram. Tag Xenos_NL in je bericht of gebruik #xenos en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.